Covid-19 informatie


Gratis omboekgarantie

Wij begrijpen dat door de afgelopen weken de behoefte is ontstaan om er lekker op uit te gaan, maar dat de onzekere situatie u mogelijk weerhoudt om een paar dagen weg te boeken. Om u gerust te stellen bieden wij u gratis omboekgarantie aan, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om uw boeking te verplaatsten naar een ander moment. Om welke reden dan ook!

 

Verzet uw boeking t/m de dag van aankomst geheel kosteloos.

Neem telefonisch contact op met en kies een nieuwe datum of bestemming.

In het geval dat de nieuwe datum of bestemming duurder uitvalt dan de oorspronkelijke boeking zijn wij genoodzaakt dit verschil aan u door te rekenen. Geldig op boekingen gemaakt via onze hotel websites of direct per telefoon met het hotel. Op reserveringen via Booking.com zijn andere voorwaarden van toepassing.

 

1,5 meter samenleving

Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Zuid Limburgs Heuvelland Hotels stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen zijn alle hotels volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

 

Wat wij bij onze hotels doen om de veiligheid van onze gasten te waarborgen:

 

 • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
 • Alle hotels zijn voorzien van informatie over COVID-19 en managementinstructies.
 • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
 • Naleving van de procedures voor het omgaan met collega's die ziek zijn.
 • Onze gasten ook vragen om de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid te volgen

 

 

Maatregelen in ons restaurants:

 

 • Gelieve te wachten op de aangegeven plek tot onze host u uw tafel wijst.
 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand, waarna u zelf uw bestelling kunt pakken.
 • Maximaal 2 gasten per tafel, meer dan 2 personen aan één tafel die binnen 1,5 meter van elkaar zitten zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen.

 

 


Veel gestelde vragen


Mogen hotels open zijn?

Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om hotels geopend te hebben.

 

Mogen restaurants gevestigd in hotels open zijn?

Ja, Eet en drinkgelegenheden in hotels mogen geopend zijn ten behoeve van hotelgasten. Dit is eveneens opgenomen in de noodverordeningen van de verschillende veiligheidsregio’s.

Per 1 juni mogen restaurants weer gasten ontvangen op reservering.

 

Is het bezoeken van een hotel veilig?

Heuvelland Hotels heeft alle hotels ingericht conform de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er alles aan de risico’s tot een minimum te beperken. 

 

Kan ik nog steeds gebruikmaken van het ontbijt in het hotel? 

Ja, uiteraard kunt u bij ons ontbijten.

 

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 

Om u gerust te stellen in deze onzekere periode , bieden wij u gratis omboekgarantie aan, zodat u nooit uw geld kwijt bent en u altijd de mogelijkheid heeft om uw boeking te verplaatsten naar een ander moment.  Om welke reden dan ook! Let op, er zijn andere voorwaarden ten aanzien van boekingen op Booking.com.

 

Ik ben verkouden of hoest, kan ik dan op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen?

Ja, Wij verwachten dat onze gasten ook verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen veiligheid en de veiligheid van medegasten en onze personeelsleden. Daarvoor bieden wij u de mogelijkheid om tot op de dag van aankomst uw boeking wijzigen. In het geval dat de nieuwe datum of bestemming duurder uitvalt dan de oorspronkelijke boeking zijn wij genoodzaakt dit verschil aan u door te rekenen. Deze omboekgarantie is alleen geldig op boekingen die gemaakt zijn via onze hotel website.


Hier vindt u ons

      Social media