Beste Gasten,

Wij zijn al langzaam aan het aftellen naar 1 juni. Na 11 weken dicht te zijn mogen wij u eindelijk weer ontvangen, en wat hebben wij hier na uitgekeken! De afgelopen weken hebben wij ons volledig gestort om ons café, restaurant en terras klaar te stomen en te voorzien van alle veiligheidsmaatregelen. Uw gezondheid is voor ons vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Wij vragen u dan ook om alle veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Wilt u heerlijk dineren in ons restaurant of heerlijk lunchen onder het genot van een biertje in ons café? Dan verzoeken wij u van te voren te reserveren. Wilt u genieten van de zon buiten op het terras? Bent u ook zonder reservering van harte welkom! Wij kunnen niet meer wachten om onze deuren weer voor u open te doen!Team In den Roden Leeuw van Limburg


 

Beste gasten,

Zoals jullie weten hebben wij verplicht door het Covid-19 virus de deuren moeten sluiten. We zijn natuurlijk heel erg teleurgesteld dat we niet samen met jullie kunnen genieten van dit prachtige weer. In deze onzekere en moeilijke tijd willen wij toch een oproep doen naar onze gezellige gasten die ons een warm hart toe dragen. Het zou geweldig zijn als jullie ons zouden willen en kunnen steunen. U kunt online een waardebon kopen waar u later bij ons van kunt genieten. De bovenstaande knop maakt het mogelijk om een waardebon te kopen. Het gehele team van In den Roden Leeuw van Limburg wilt u alvast hartelijk bedanken. Voor nu geld stay safe en blijf thuis en hopelijk tot snel!
In den Roden Leeuw van Limburg, waar het leven goed is!


In den Roden Leeuw van Limburg


In het prachtige hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland aan de rand van het dorp Wittem ligt Hotel – Restaurant - Eetcafé In den Roden Leeuw van Limburg. Wittem is centraal gelegen tussen Maastricht en Vaals in het Zuid-Limburgse grensgebied  België, Duitsland en Nederland.

In den Roden Leeuw is een stijlvol familiehotel dat over een rijke geschiedenis beschikt. Begin 1800 was het gebouw een koetshuis waar paarden werden gewisseld en waar de reizigers konden uitrusten. De lange traditie als ontmoetings- en pleisterplaats wordt steevast in ere gehouden door de uitbaters van In den Roden Leeuw. Voorzien van alle comfort van deze tijd worden gasten nog steeds warm en gastvrij verwelkomd en kunnen u genieten van de service en faciliteiten van het hotel en van de schoonheid van het Heuvelland.Rust lekker uit op ons terras of in het gemoedelijke en origineel oud-bruine eetcafé. Uit de goede keuken komen o.a. Limburgse streekgerechten en diverse seizoensspecialiteiten. Lekker lunchen of dineren kan in het eetcafé of in het stijlvolle restaurant. Alle gerechten worden bereid met verse producten die zoveel mogelijk uit de eigen streek komen. U bent van harte welkom in ons sfeervolle hotel en wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen als onze gast!


Met vriendelijke groet, René en Ingrid  Douven-Savelkoul


Hier vindt u ons

      Social media